05.06.2023

Ziua Mondială a Mediului 2023

Tematica Zilei Mondiale a Mediului 2023, stabilită de Organizația Națiunilor Unite este dedicată problemei poluării cu plastic: "Mai puțin plastic, mai multă biodiversitate"

26.05.2023

Ședința de informare pentru producătorii/importatorii de uleiuri tehnice

Reprezentanții AP MOLDCONTROL au participat la ședința de informare despre Responsabilitatea Extinsă a Producătorului pentru producătorii/importatorii de uleiuri tehnice, organizată de Ministerul Mediului!

22.05.2023

Ziua Internațională a Biodiversității

Într-o lume în continuă schimbare, este datoria noastră să acționăm și să protejăm biodiversitatea pentru a asigura un viitor durabil pentru noi și pentru generațiile viitoare.

12.05.2023

Workshop tematic organizat la Universitatea de Stat din Moldova

Workshop tematic organizat la Universitatea de Stat din Moldova. Evenimentul a abordat subiecte de mare interes pentru dezvoltarea economiei locale, precum domeniile STEAM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și provocările economice cu care se confruntă aceasta.

05.05.2023

Atelier organizat de Proiectul EU4Climate, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD

Suntem mândri să anunțăm că pe data de 3 și 4 mai anul curent, reprezentantul AP ,,Moldcontrol” – Iana Caldari, a participat la un atelier organizat de Proiectul EU4Climate, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD.

21.04.2023

Ziua Planetei Pământ

Natura este esențială pentru a ne asigura un viitor sustenabil, iar noi avem nevoie de Pământ sănătos pentru a susține mediul de trai, sănătatea și bunăstarea familiei și a comunității.