03.10.2023

Stimați membri, dorim să vă mulțumim pentru încredere și pentru că ați ales serviciile Sistemului nostru Colectiv!

 

         Cu peste 300 de membri,  Asociația Patronală MOLDCONTROL continuă să fie cel mai mare sistem colectiv din țară privind preluarea responsabilității extinse a producătorului, iar creșterea numărului de parteneri reprezintă o dovadă a sporirii gradului de conștientizare în rîndul agenților economici privind protecția și păstrarea calității  mediului.

Moldcontrol va desfășura în continuare activitatea de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, baterii, ambalaje și anvelope în numele producătorilor, conform tuturor cerințelor legale, contribuind la micșorarea impactului acestora asupra mediului și a sănătății umane.

Vom continua organizarea campaniilor naționale de informare și conștientizare a publicului larg cu privire la importanța colectării selective și reciclării, precum și dezvoltarea infrastructurii de colectare.

Orice schimbare benefică pe care o facem în obiceiurile noastre zilnice  aduce în timp rezultate vizibile, inspirînd și pe cei din jurul nostru să acționeze responsabil.