06.06.2022

La 5 iunie, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfînt , cu genericul „Doar o planetă avem, de către Ministerul Mediului a fost organizată decernarea premiilor pentru reprezentanții mediului academic, organizațiilor necomerciale, grupurilor de inițiativă și agenților economici care au realizat proiecte ce au contribuit sau au promovat activități cu impact pozitiv semnificativ pentru mediul înconjurător.

Ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu a felicitat membrii echipei Moldcontrol în semn de recunoștință pentru dezvoltarea, promovarea antreprenoriatului social și de responsabilitate civică la promovarea valorilor prietenoase mediului.

Suntem foarte recunoscători pentru Diploma de Apreciere oferită din partea Ministerului Mediului și menționăm că AP Moldcontrol va continua desfășurarea activității într-o manieră eficientă și responsabilă față de mediu. Toate eforturile asociației au în vedere colectarea și reciclarea în conformitate cu legislația existentă a DEEE și DBA, prin conștientizarea populației și a Producătorilor cu privire la adoptarea unui comportament prietenos cu mediul înconjurător.