25.02.2021

Moldcontrol este cel mai mare sistem colectiv  de transfer responsabilitate în domeniul gestionării deșeurilor electrice și electronice ce a fost autorizată de Agenția de Mediu pe piața din Republica Moldova.

 

La moment Asociația Moldcontrol gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a 30 de producători și importatori afiliați  (www.moldcontrol.md/ro/membri),  iar pe această cale dorim să  le mulțumim pentru încrederea acordată!



Moldcontrol se adresează tuturor producătorilor și importatorilor care plasează pe piața RM echipamente electrice și electronice și oferă servicii de  înregistrare și declarare a obligațiilor de mediu către Agenția de Mediu. Beneficiind de expertiza unei echipe de specialiști, Moldcontrol oferă garanția îndeplinirii ratelor de colectare și reciclare a deșeurilor electrice, consultanță de mediu și organizarea de campanii în condiții de eficiență, transparență și operativitate la costuri competitive.


În contextul în care domeniul deșeurilor rămîne una dintre provocările majore ale Republicii Moldova,  venim în sprijinul producătorilor/importatorilor de produse electrice și electronice cu o soluție modernă completă de conformare legală pe fluxul de deșeuri electrice, astfel încît să asigurăm o creștere sustenabilă și performanțe sporite, Moldcontrol fiind deschisă încheierii de contracte de preluare a obligațiilor legale tuturor companiilor care își doresc un partener de încredere.

Prin serviciile oferite, Asociația Moldcontrol  contribuie semnificativ la dezvoltarea durabilă a societății prin îmbunătățirea calității mediului, economia resurselor și protecția sănătății umane. Ca parte a strategiei privind generarea unui impact pozitiv atât asupra mediului de afaceri, cât și al comunității, Moldcontrol are în vedere organizarea de campanii naționale de informare și conștientizare a publicului larg cu privire la importanța colectării selective și reciclării, precum și promovarea sistemelor de colectare.

Pentru informații suplimentare, puteți lua legătura cu echipa Moldcontrol pe www.moldcontrol.md, prin  e-mail la adresa:  office@moldcontrol.md sau telefonic la nr. 060887799,  060282827.